The Hurt Locker(2008)

12 03 2010

A fost lansat pe 10 octombrie 2008 in Italia . A castigat 6 premii oscar cu 46 de nominalizari .

Parerea Mea :Este un film foarte reusit in el apare actiune drama , war(razboi) . Din partea mea este mai bun ca filmul Avatar nu m-as uita la extraterestrii aia nici sa ma platesti .

Plot: O imagine intens de soldati de elita, care au unul dintre locurile de muncă cele mai periculoase din lume: bombe dezarmarea în căldura de luptă. Când un sergent nou, James, preia o înaltă calificare bombă în mijlocul conflictului dispoziţia echipei de violente, el surprize subordonaţilor săi două, Sanborn şi Eldridge, prin imprudenţă cufunda-le într-un joc mortal de luptă urbane. James se comportă ca şi cum el este indiferentă faţă de moarte. În calitate de oameni lupta pentru controlul liderul lor sălbatice noi, oraşul explodează în haos, şi caracterul James ‘adevărat se arată într-un mod care va schimba în fiecare om pentru totdeauna. Scris de BWR Public Relations

Când SFC William James se alatura Bravo Company în Irak, ei au o lună sau atât de stânga, în turul lor de taxe. El este un expert bomba de eliminare şi el este în locul Sgt Matt Thompson, una de lungă durată membru al echipei care a fost recent ucis care dispune de un dispozitiv exploziv improvizat. Pentru a spune că James iubeşte ceea ce face el nu este destul de mare de captare emotionala el experienţele cand ajunge să facă ceea ce face el cel mai bine. Pentru membrii săi echipa de colegi cu toate acestea, inclusiv Sgt JT Sanborn şi SPC Owen Eldridge, vor doar să supravieţuiască câteva zile a taxelor care le-au lăsat. James risc luându-se totuşi drive-le pe toate la margine. Scris de garykmcd

US Army Sergeant First Class Will James, sergentul JT Sanborn şi de specialitate Owen Eldridge cuprinde bombă Compania Bravo lui unitate de eliminare în prezent staţionate în Bagdad. James este lider tech echipa. Atunci când James ajunge pe scena, Bravo Company a treizeci şi nouă zile la stânga pe această desfăşurare de forţe curente. Acesta va fi o lungă treizeci şi nouă de zile pentru Sanborn şi Eldridge stiluri ale căror nu a ochiului de plasă cu liderul lor de noi. James este un renegat pentru care fiorul de a desfiinţarea pare să fie scopul final, indiferent de siguranţă a membrilor echipei sale colegi, altele pe scena sau de el însuşi. Pe de altă parte, Sanborn este de cărţi: el ştie locul său şi datoria şi alţii se încrede în armata pentru a efectua a lor, precum şi el. Şi Eldridge este un soldat nesigure, care este în mod constant preocupat de faptul că o eroare sau misjudgment din partea sa va duce la moartea unui civil nevinovat sau un coleg militare. În timp ce trei membri se confruntă cu probleme interne proprii, acestea trebuie să fie conştient de orice persoană de la site-uri cu bombă, unele dintre care pot fi bombardiere ei înşişi.

Trailer:

Nota iMdB : 8.0/10 55,078 votes

Nota Personala : 10/10

Screens:

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

21 03 2010
yuri

The Hurt Locker şi Avatar sunt filme care au o poveste cu totul diferită. Mie mi-au plăcut ambele filme, dar nu cred că The Hurt Locker merita Oscarul, mai ales dacă sunt adevărate zvonurile cum că Kathryn Bigelow a scris o scrisoare cum că ar trebui să se gândescă foarte bine înainte să aleagă câştigătorul. Eu cred că Oscarul ar fi trebuit să-l ia Inglorious Basters şi poate chiar Avatarul lui James Cameron.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s