Thir13en Ghosts (2001)

13 03 2010

A fost nominalizat de 2 ori pentru Oscar . A aparut in 2001 pe data de 26 octombrie.Este un film horror.

Plot:

Arthur Kriticos (Tony Shalhoub), un matematician care este, de asemenea, un văduv, este informat de către avocat imobiliar de unchiul Cyrus, lui Benjamin Moss (JR Bourne), că a moştenit un conac. Arthur şi planul său de vedere financiar nesigure de familie să se mute în acest conac cu doi copii ai săi, Kathy (Shannon Elizabeth) şi Bobby (Alec Roberts). Babysitter lor / Maggie dădacă (Rah Digga) însoţeşte de familie.

Dennis Rafkin, deghizat ca un angajat al companiei de putere, îndeplineşte familia şi Benjamin în care acestea turneu conacul. Reşedinţă se face aproape în întregime din sticlă. Acesta conţine fraze Latină gravat pe podele şi pereţi de sticlă mobile, împreună cu artefacte de nepretuit. Arthur şi familia sa sunt dornici despre moştenirea acest nou cămin, şi în timp ce Arthur acesta deliberează asupra problemelor financiare cu avocat, Kathy şi de risc Bobby pe cont propriu pentru a explora conacul. După ce a văzut de mai multe fantome la subsol, Dennis frenetic ruleaza la etaj pentru a avertiza despre Arthur acasa el este pe cale să proprii. Benjamin asigura că Arthur Dennis este nebun şi ar trebui să fie ignorate. Dennis Arthur spune că există douăsprezece spirite sunt inchisi in casa, ţinută în captivitate de vraji scris în întreaga reşedinţă.

Benjamin Moss este văzut de pe ascuns pentru a colecta o valiză de bani care a fost destinat a fi de plată. Cu toate acestea, la luând banii, el activeaza un mecanism instituit de Cyrus că focile intrare şi comunicate de fantome, una câte una. Prin urmare, Moss întâlneşte unul dintre ei, Printesa Angry, şi susţine într-o uşă deschisă, care fixează închise şi felii de el în jumătate. Mai târziu, existenţa unor fantome este dovedit de a Arthur sceptici, atunci când a martorilor, un atac la fiica sa, de către fantoma cunoscut sub numele de Sacalul.

Bobby, mai tineri a doi copii, dispare după obţinerea separate de Maggie şi el rătăceşte în subsol. Acolo se întâlneşte de mai multe băuturi spirtoase, inclusiv Torso şi femeia Bound. Arthur reuşeşte să găsească Kathy, şi lupta doi Sacalul. Kalina Oretzia (Embeth Davidtz), un eliberator spirit, ajută Arthur Kathy liber de prindere Sacalul lui, doar pentru a fi pierdut din nou câteva momente mai târziu. După aceasta, obiectivul lui Arthur este clar – pentru a găsi copiii lui şi să părăsească această casă cât mai curând posibil. Acest lucru devine problematică din două motive: doar cele echipate cu ochelari speciali au posibilitatea de a vedea fantome, şi pereţii continua să schimbare, de luare de navigaţie dificilă.

Kalina explică faptul că aceasta nu este o casa – este o maşină complexă construit de Cyrus, cunoscut sub numele de „Ocularis Infernum” (Eye of Hell.) Creat de Diavol şi alimentate de la mort, odată finalizat, acest aparat demonice ar permite sa de utilizator pentru a vedea în viitor. Pentru a groază lui Arthur, el descoperă una dintre fantome alimenta această maşină este spiritul de soţia sa mort, Jean. Kalina merge pe Arthur să-ţi spun că copiii săi sunt în mare pericol, şi singurul mod de a asigura repatrierea lor de succes este de a oferi sufletul său în schimb. În cazul în care are loc Arthur sa ca fantoma al 13-lea, jertfa sa de iubire pura ar fi lupta împotriva tuturor a răului conţinute în maşină, astfel oprirea acestuia.

Cyrus este dovedit a fi în viaţă, au inscenat moartea sa, în scopul de a atrage Arthur la casa; Kalina se dovedeşte a fi partenerul său de secrete şi amant, şi lovituri Maggie inconştient. Cyrus a orchestrat evenimentele anterioare, inclusiv răpirea Kathy si Bobby, pentru ca Arthur va deveni fantoma al 13-lea, nu pentru a opri maşina, aşa cum au susţinut Kalina, dar pentru a declanşa el. Cyrus, apoi se întoarce pe Kalina şi zdrobeşte între ei doi pereti de sticla, susţinând „măreţia cere sacrificiu.”

Arthur şi Dennis face o altă încercare de a salva Kathy si Bobby, cu ajutorul unui perete desprinse. Facing the Hammer, Dennis împinge Arthur într-un colţ, unde este apoi protejat de perete, a renunţa la viaţa sa în acest proces. După combaterea Hammer, Dennis găseşte colţuri de spiritul de furie si recent eliberat Juggernaut; el este bătut cu brutalitate şi moare atunci când Juggernaut pauzele-l în jumătate.

Trapped in spatele sticlei, Arthur este vizitat de fantoma Jean’s. Apoi, toate fantomele dispar de la subsol, răspunzând la o caseta-citaţie înregistrate jucat de Cyrus. Kathy si Bobby au fost plasate în centrul unui set de învolburare, briciul-inele ascuţite. Arthur şi Cyrus au o confruntare violentă, care este întreruptă de sunetul de Maggie începe să distrugă maşina. Datorită acestei defalcare în echipamente, fantomele sunt eliberate din transă lor. Toate fantomele, cu excepţia Jean imediat apuca Cyrus, şi-l arunca în inele de filare. Ghost Dennis „, apoi apare, Arthur spune să meargă la copiii lui. În aşteptare pentru o pauză, în inele de ras, Arthur sare pentru a salva copiii lui, face saltul, fără moarte. Pereţii casei shatter de sticlă, lansand bauturi alcoolice din captivitate. Un peacful-Jean caută persista pe scurt pentru a spune la revedere la familia sa, apoi se îndepărtează cu ceilalţi.

Nota iMdB :

Nota Personala: 8/10
Trailer:Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: