Home Alone

17 03 2010

Este un film care a aparut in anul 1990 pe 16 noiembrie , a fost nominalizat de 2 ori la premiile Oscar .Eu personal il vad in fiecare an inainte de Craciun , dar si pe pc(calculator).

Sumar:

În acest film, Kevin McAllister este un băiat de opt ani, uitat acasă de către părinţii lui, care au plecat cu restul familiei pentru vacanţa de Crăciun la Paris. La început, el pare să se bucure de viaţă în pace, dar după un timp înţelege că lucrurile nu sunt atât de uşoare. Mai ales atunci când doi tâlhari decid să dea o spargere într-o casă particulară. Casa LUI! Este el capabil să-şi apere casa?

Nota iMdB : 7.0/10 74,940 votes

Nota Personala: 10/10

Trailer:

A aparut in 20 noiembrie 1992.

Sumar:

Kevin McAllister şi familia sa  plănuiesc să meargă la Miami, Florida, de data aceasta în timpul sezonului de vacanţă. La aeroport, Kevin se pierde de familia sa şi ajunge pe un avion către New York City. Kevin reuşeşte să oprească un taxi şi îi spune şoferului să-l ia la Hotel Plaza, şi, folosind cartea de credit a tatălui său Peter, închiriază un apartament. În timp ce se află în New York, Kevin se împrieteneşte cu E. F. Duncan, prietenosul proprietar al unui magazin de jucării, si, de asemenea, cu o femeie cu porumbei; apoi Kevin dă peste vechii lui duşmani Harry şi Marv, care au evadat din închisoare. Când Kevin descoperă că Harry si Marv plănuiesc să jefuiască magazinul de jucării al domnului Duncan în Ajunul Crăciunului, Kevin face planuri să-i oprească. Mama lui Kevin, Kate, dându-şi seama că ea şi familia s-au despărţit de Kevin, încearcă frenetic să-l găsească pe Kevin.

Nota iMdB:5.8/10 48,663 votes
Nota Personala: 9/10

Trailer:

A aparut in 1997 pe 12 decembrie.

Sumar:

Peter Beaupre, Alice Ribbons, Burton Jernigan, şi Earl Unger, după ce au furat un cip top secret, îl ascund într-o maşină cu telecomandă. După ce trec de securitate la Aeroportul Internaţional din San Francisco, ei iau de pe bandă geanta doamnei Hess, în timp ce doamna Hess ia geanta care conţine maşina de jucărie. Apoi văd că în dreptul unui zbor la Chicago este afişat „acum îmbarcare” pe monitoarele care indică toate zborurile, astfel încât decid să urce pe acel avion. În Chicago, infractorii îi cer şoferului de taxi care a dus-o pe doamna Hess acasă să le spună unde este casa ei şi să o descrie, iar şoferul le spune că este singura casă a cărei alee nu a fost curăţată de zăpadă. La casa doamnei Hess în acea noapte, Alex Pruitt curăţă zapada pe alee şi primeşte ca răsplată maşina de jucărie. Infractorii ajung acolo pentru a vedea că fiecare alee a fost curăţată. În ziua următoare, Alex, care stă acasă bolnav, observă infractorii într-una din casele vecinilor, aşa că sună la poliţie pentru a raporta spargerea. Până să ajungă poliţia acolo, infractori pleacă şi nu a rămas nicio urmă că cineva ar fi intrat prin efracţie. Prin urmare, Alex este acuzat că a dat un raport fals poliţiei. A doua zi, infractorii apar în casa doamnei Hess, aşa că Alex sună din nou la poliţie. Încă o dată, poliţia nu găseşte nicio dovadă că s-a dat o spargere, aşa că şeful de poliţie vine să vorbească cu Alex despre cât de serioasă treabă este să suni la poliţie. Ziua următoare, hoţii îşi fac din nou apariţia, dar de data aceasta Alex decide să ataşeze camera video la partea de sus a maşinii de jucărie, şi încearcă să-i înregistreze pe hoţi în acţiune. După o luptă cu hoţii pentru maşina de jucărie, Alex vede că au luat caseta şi găseşte cipul ascuns în interiorul maşinii. Apoi raportează cipul la biroul local de recrutare al Forţelor Aeriene, care informează FBI. Hoţii, dându-şi seama că Alex are maşina, vin la casa familiei Pruitt, unde dau peste capcane. În final, la casă soseşte un agent FBI şi Alex îi înmânează cipul, iar infractorii sunt cu toţii prinşi.

Nota iMdB:3.6/10 18,681 votes

NoTa Personala:6/10

Trailer:

Este un film care a aparut pe 3 noiembrie 2002 si este ultimul film din aceasta serie.

Sumar:

Kevin McCallister a fost invitat la conacul iubitei tatălui său. Kevin acceptă invitaţia, şi are parte de distracţie până când află că duşmanul său, Marv, şi soţia lui, Vera, intenţionează să răpească prinţul încoronat, un vizitator al conacului. El inundă baia în timp ce Marv şi Vera se află în ea. Încurcătura este pusă pe seama lui Kevin atunci când tatăl său se întoarce la conac. Când Marv şi Vera revin în ziua următoare, Kevin le strică planurile, aruncându-i afară pe fereastră. Natalie (iubita tatălui său) vede geamul spart, şi dă din nou vina pe Kevin. În ziua următoare, se dezvăluie faptul că Molly, servitoarea lui Natalie, era complicele lui Marv. Dar Kevin reuşeşte să-i rănească pe cei trei cu ajutorul unor capcane. Poliţia vine şi îi arestează. Tatăl lui Kevin şi Natalie văd, şi în sfârşit îi dau crezare lui Kevin în legătură cu hoţii.

Nota iMdB:2.0/10 7,372 votes

Nota Personala: 5/10


Trailer:Reclame

Acțiuni

informatie

One response

17 03 2010
yuri

La 1 şi 2 mă uit în fiecare an în preajma sărbătorilor sunt unele din filmele mele preferate, filme de care nu mă plictisesc ori de câte ori le-aş vedea.
Dar Home Alone 3 şi 4 sunt ştifturi, nici măcar nu se compară cu primele 2. Ca să fiu sinceră pe cel de al 4-lea film nici nu l-am văzut şi nici nu cred că o voi face vreodată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: