The Godfather (I,II,III)

17 03 2010

Este un film aparut pe 24 martie 1972 .A castigat 3 premii Oscar,un film care merita  vazut .

PloT:

Vito Corleone este de imbatranire Don (cap) al Mafiei Corleone Familie. Lui cel mai mic fiu Michael sa întors din al doilea război mondial tocmai la timp pentru a vedea nunta Connie Corleone (sora lui Michael) pentru a Carlo Rizzi. Toate familiei lui Michael este implicat cu Mafia, dar Michael doar vrea să trăiască o viaţă normală. Traficant de droguri Virgil Sollozzo este în căutarea pentru familie Mafia să-i ofere protecţie în schimbul un profit de bani de droguri. El se apropie Don Corleone despre asta, dar, mult împotriva sfatul avocatului Don lui Tom Hagen, Don este punct de vedere moral împotriva consumului de droguri, şi se transformă în jos oferta. Acest lucru nu se va rugam sa Sollozzo, care şi-a Don doborâte de către unii dintre oamenii lovit sale. Don abia supravieţuieşte, ceea ce duce fiul lui Mihai, pentru a începe un război violent împotriva mob Sollozzo şi lacrimi familia Corleone în afară.

NoTa iMdB: 9.2/10 387,722 votes

Nota Personala: 10/10

Trailer:

Este continuarea la The Godfather Part I, a castigat 6 premii Oscar , el a aparut pe 20 decembrie 1974

PloT:

Continuă  criminalităţii familiei Corleone spune povestea unei tinere Vito Corleone în creştere până în Sicilia şi New York în 1910, şi urmează Michael Corleone în 1950, ca el încearcă să extindă afacerea familiei în Las Vegas, Hollywood si Cuba.

Nota iMdB: 9.0/10 229,066 votes

Nota Personala :  9.3/10

Trailer:

Si ultimul film si cel mai reusit care a luat 7 premii Oscar si a aparut pe 25 decembrie 1990 .

PloT:

În tranşă finală a Trilogiei, o imbatranire Don Michael Corleone urmăreşte pentru a legitima interesele familiei sale şi a crimei se elimina din lumea interlopa violente, dar este ţinut înapoi de ambiţiile tinerilor. În timp ce el încearcă să link-ul finanţelor Corleone’s cu Vaticanul, Michael trebuie să se ocupe de maşinaţiunile un gangster înfometaţi caută să perturbe ordinea existentă Mafiot aventură şi o protoge tinerilor dragoste cu fiica sa.

Nota iMdb: 7.6/10 78,329 votes

Nota Personala: 10/10

Trailer:




Acțiuni

Information

Lasă un comentariu